Flagrant în Segarcea: Beat și fără permis de conducere la volan, a încercat să ofere mită unui polițist

0

Sâmbătă, 10 martie 2018, în jurul orei 18.30, poliţişti din cadrul Poliției oraș Segarcea s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un autoturism a distrus o bancă din fața unui  imobil situat pe strada Eleșteului din Segarcea.

În urma verificărilor efectuate a fost depistat un autoturism care prezenta avarii la bara din față, condus de către Ș. Florin, de 38 ani, din comuna Cerăt, care se afla sub influenţa alcoolului, aparatul etilotest indicând o concentraţie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat şi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar în timpul cercetărilor Ș. Florin a promis agentului șef adjunct de poliție Voicu Dragu Ionuț, suma de 500 de euro pentru neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu în legătură cu faptele constatate.

Agentul șef adjunct de poliție Voicu Dragu Ionuț a refuzat mita şi a informat conducerea IPJ Dolj și pe lucrătorii Serviciului Județean Anticorupție Dolj, care au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de dare de mită, bărbatul fiind prins în flagrant în timp ce îi oferea poliţistului suma de 100 de euro.

În cursul zilei de astăzi, 11 martie 2018, lucrători din cadrul DGA – Serviciul Teritorial Anticoruptie Craiova, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au dispus reținerea inculpatului Ş. Florin pe o perioadă de 24 de ore, iar ulterior bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Agentul șef adjunct de poliție Voicu Dragu Ionuț este absolvent al Școlii de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, promoția decembrie 2005 şi îşi desfăşoară activitatea în cadrul Formațiunii de Poliție Rutieră Segarcea. Poliţistul a fost felicitat de conducerea Inspectoratului pentru conduita profesională și etica exemplară de care a dat dovadă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here