Cursuri gratuite de Limba Engleză și Limba Japoneză pentru copii

0

Au început înscrierile pentru cursurile gratuite desfășurate în cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în noul an educațional.

Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu îi așteaptă pe copiii care doresc să își dezvolte încrederea în propriile forțe, să își îmbogățească cunoştinţele în diverse domenii, să decopere noi culturi sau să își dezvolte abilitățile conversaționale.

Aceștia vor avea acces la o serie de cursuri gratuite, desfășurate online, pe platforma națională de e-learning ”Școala FDVDR”.

Curricula educațională a Școlii FDVDR cuprinde 9 cursuri interactive: Curs de Conversație în Limba Engleză, Curs de Scriere Hiragana în Limba Japoneză, Curs Introducere în studiile asiatice, Curs Introductiv de Limba Chineză, Curs de Dezvoltare personală și consiliere educațională, Curs Filosofie pentru copii, Curs Growth Mindset, Curs Logică pentru copii și un Curs de Tehnici de Mindfulness pentru copii.

Scopul programului național de cursuri este acela de a sprijini procesul educațional, permițându-le cât mai multor copii și tineri români talentați și dornici de performanță, de oriunde s-ar afla, să beneficieze de programul gratuit de educație complementară al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cursurile vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea competențelor și abilităților copiilor, dar și pe dezvoltarea imaginației, creativității și dezvoltării gândirii critice.

Înscrierile se vor încheia pe 25 septembrie și se realizează prin completarea unui formular, disponibil pe site-ul Fundației Dan Voiculescu. Cursurile se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani.

De la lansare, din 2010, până în prezent, peste 20.000 de copii au beneficiat de programul de cursuri de excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here