Cum obţii un salariu mai mare

0

Dacă creşterea în carieră se află în fruntea listei de lucruri de făcut anul acesta, este posibil să vă gândiţi să obțineţi un nou loc de muncă.

Deşi fiecare are o motivaţie diferită în carieră, de la a avea un impact la dezvoltarea de noi abilităţi, potenţialul salarial este, de asemenea, adesea un factor important. Pentru a calcula salariul brut în funcţie de net accesează calculator salariu.

Pentru mulţi, salariul este cel mai important factor de motivare în cariera şi unul dintre primele lucruri pe care doriţi să le aflaţi despre un job, mai exact marjă de salarizare în funcţie de experienţă.

Multe companii au descoperit, de asemenea, că o mai mare transparență a salarizării ajută la reducerea diferenţelor de remunerare şi încep să îmbrăţişeze tendinţa.

Acum, când căutaţi locuri de muncă pe LinkedIn, vă vom arăta informaţii personalizate despre locurile de muncă în care aţi putea câştiga un salariu net mai mare, departe de salariul minim pe economie.

Iată câteva sfaturi despre cum puteţi folosi salariul pentru a vă ajuta să vă navigaţi în carieră:

Cercetaţi-vă: a fi pregătit pentru o conversaţie despre salariul dvs. net este cel mai important lucru pe care îl puteţi face. Înainte de ziua cea mare, petreceţi ceva timp cercetând.

Fii transparent: Intră în conversaţie cu o sumă solidă în cap şi nu-ţi fie teamă să-l aşezi pe masă. O parte din a fi transparent este să susţină realizările şi abilităţile tale ca parte a raţionamentului din spatele motivului pentru care ceri salariul pe care îl doreşti.

Utilizaţi calculator-salariu.net pentru a vă ajuta să înţelegeţi modul în care factori precum educaţia şi experienţa dvs. anterioare v-ar putea afecta salariul.

Nu-ţi fie frică să contrazici: a te menţine de ceea ce ştii că meriţi te poate simţi inconfortabil, dar a primi un salariu de care eşti mulţumit este cheia satisfacţiei generale la locul de muncă.

Dacă angajatorul dvs. sau potenţialul angajator revine cu mai puţin decât aţi cerut, lucraţi împreună pentru a găsi un teren comun – şi asiguraţi-vă că sunteţi pregătit să explicaţi de ce meritaţi acest lucru.

Şi dacă sunteţi în căutarea unui nou rol, iată o privire la cele mai promiţătoare locuri de muncă ale noastre clasate în funcţie de ordinul cu cea mai bine plătită:

  • Inginer Proiectant
  • Manager
  • Prodect Manager
  • Medic
  • Analist Financiar
  • IT

Cu aceste informaţii personalizate, sperăm că aveţi instrumentele de care aveţi nevoie pentru a lua decizii informate cu privire la potenţialul dvs. de câştig şi nu uitaţi să accesaţi comunitatea dvs. profesională pentru ajutor şi prezentări pe parcurs.

De fapt, peste 70% dintre profesionişti sunt angajaţi la companii în care au o legătură personală. Găsirea locului de muncă potrivit pentru tine este cea mai importantă parte a călătoriei tale în carieră.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here