Fetele cu vârste între 7 și 12 ani din Dolj sunt invitate pe terenul de fotbal

0
Academia de Fotbal Atlas alături de Magna Exteriors

Club Sportiv Atlas Craiova și MAGNA Exteriors anunță primul program de burse pentru inițiere în fotbal feminin: Magna SuperGirls

Academia de Fotbal Atlas, cu , anunță un parteneriat care face istorie în Craiova: Alături de sponsorul local Magna Exteriors, clubul deschide înscrierile pentru fotbal feminin.

  • Preselecțiile vor avea loc în perioada octombrie-decembrie, în școlile din Dolj;
  • Se pot înscrie fete cu vârste între 7 și 12 ani cu sau fără experiență sportivă;
  • Magna SuperGirls oferă 20 de  burse pentru 12 luni, cu posibilitatea de extensie;
  • Emil Săndoi, renumit antrenor și jucător, coordonator în cadrul Academiei Club Sportiv Atlas, va superviza preselecțiile și va urmări parcursul micilor fotbaliste;
  • Părinții și copiii interesați pot obține mai multe informații de la Club Sportiv Atlas.

Mă bucur să văd că fotbalul craiovean pune umărul la construcția unui viitor mai divers și incluziv în sport, cu șanse egale pentru toți copiii cu potențial de performanță – atât fete cât și băieți. Am discutat deja cu profesori și părinți, răspunsul este unul fabulos. Suntem încrezători că vom avea grupe de mici sportive talentate și pregătite pentru sportul rege.Ne bucura faptul că apar loturi naționale de fotbal feminin și că este o ramura în plină dezvoltare. Sperăm că printre următoarele fotbaliste de succes din viitor vor fi SuperGirls din Craiova”, precizează Emil Săndoi, președinte onorific Club Sportiv Atlas.

La Magna Exteriors, credem în egalitate de șanse și în investiția în comunitate. Alături de angajații noștri și de familiile acestora, ne dorim să facem din Craiova un oraș în care să locuiești cu drag, în care copiii să aibă oportunități frumoase de educație și dezvoltare iar proiectul propus de Club Sportiv Atlas respectă întocmai această viziune. Suntem foarte încântați să investim  în proiectul Magna Super Girls și suntem aici pentru Craiova, aici pentru comunitate, aici pentru viitoarele jucătoare de fotbal. Le dorim mult success tuturor!”, a declarat Dragoș Grigore, General Manager Exteriors Craiova.

“CS Atlas are o istorie de peste 20 ani în susținerea educației pentru sportul de performanță. Le mulțumim pentru încredere partenerilor de la MAGNA Exteriors. Sperăm că Magna Super Girls să nu fie o excepție în Craiova și sperăm că în viitorul nu foarte îndepărtat vom vorbi de grupe extinse de fotbal feminin. Fotbalul vorbește mult despre fairplay, e timpul ca el să se vadă și în etapa selecțiilor, cu șanse egale pentru fete și băieți” declară Cristian Ciocan Stănescu, preșdinte CS Atlas Craiova.

Mai multe detalii despre selecții

Selecțiile Magna Super Girls se vor derula în octombrie – decembrie 2022 în toate școlile din Craiova în baza unui parteneriat între Club și Inspectoratul Școlar Județean. Preselecțiile sunt complet gratuite iar bursele acoperă integral echipamentul și antrenamentele.

Copiii care doresc să se înscrie în program și care nu au avut parte de preselecții în școală se pot adresa direct clubului și vor fi luați în considerare de asemenea pentru burse.

Pentru mai multe informații, persoana de contact pe proiect este Emil Săndoi Jr 0722-340-340

***

Club Sportiv Atlas a fost înființat în 2003, din pasiune pentru sport și educație sportivă de calitate. Clublul oferă antrenamente de agrement și de performanță la fotbal și tenis, pentru copii și adulți, amatori și profesioniști.

În cadrul Clublui Sportiv Atlas își desfășoară activitatea două secții sportive axate pe pregătirea de performanță:

  • Școala de Tenis CS Atlas – înființată în 2003
  • Academia de Fotbal Atlas, cu Emil Săndoi – înființată în 2019

Până în prezent, peste 20.000 de copii au fost antrenați la cele două școli dedicate inițierii și pregătirii de performanță a copiilor în tenis, respectiv fotbal.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here