UNIBET: 7 sfaturi utile pentru a ieşi pe plus la pariuri sportive

0

O posibilitate rapidă şi uşoară de a face rost de bani este să joci la casele de pariuri, bazându-te pe cunoştinţele pe care le ai despre fotbal, tenis, baschet etc. Îţi pui mereu întrebarea cum reuşesc să facă profit constant pariorii şi ce au ei în plus faţă de tine, aşa că simţi că ai nevoie să fii ajutat pentru a ieşi şi tu pe plus la pariuri sportive.

Specialiştii UNIBET îţi recomandă să analizezi cu atenţie meciurile pe care vrei să pariezi, să gestionezi cu responsabilitate momentele grele, să rămâi cu picioarele pe pământ atunci când câştigi şi, evident, să respecţi întocmai planul pe care ţi l-ai făcut de la început. Din nefericire pentru tine, nu vei obţine niciodată vreo formulă magică cu ajutorul căreia să reuşeşti să devii peste noapte miliardar, dar poţi diminua pierderile şi să creşti câştigurile.

Iată 7 sfaturi folositoare pentru a câştiga:

1. Înainte de a începe să pariezi trebuie să-ţi stabileşti o sumă de bani pe care eşti dispus să o pierzi. În acelaşi timp, acest lucru nu trebuie să-ţi influenţeze în vreun fel viaţa de zi cu zi, aşa că plăteşte-ţi toate facturile, cumpăra alimentele necesare, pune o sumă de bani deoparte pentru zile negre, iar cu restul de bani ai putea să faci câteva pariuri fără să fii stresat sau să depinzi de câştigul pe care îl poţi avea sau nu.

2. Ai nevoie de o strategie de pariuri, adică trebuie să aloci banii în aşa fel încât să ţii cont de câteva reguli prestabilite. Este important să te organizezi cum doreşti tu, dar să nu joci haotic pentru că ai putea pierde, aşa că vezi biletul zilei de azi şi încearcă să câştigi ţinând cont de recomandările agenţiei de pariuri. În acest mod, vei reuşi să dezvolţi strategii de joc adecvate, cu ajutorul cărora să obţii cele mai bune rezultate.

3. Este foarte important să joci doar la cele mai bune case de pariuri, iar în acest sens poţi să vezi agentia UNIBET, unde există o ofertă bogată de partide şi opţiuni de pariere. Pentru un nou venit, această agenţie aduce câteva bonusuri şi promoţii deosebite: primul pariu jucat fără risc şi primul pariu de pe mobil.

4. Dacă se întâmplă să pierzi la pariuri banii pe care tu i-ai rezervat de la început acestei activităţi, ar fi bine să încetezi din pariat pentru o perioadă şi să te reapuci când în buzunar îţi vor intra alţi bani pe care vei fi dispus poate să-i şi pierzi. Deşi este o tentaţie uriaşă să continui sperând că vei câştiga şi că totul va fi bine, în general, lucrul acesta se întâmpla extrem de rar.

5. Joacă mai bine pariuri single dacă vrei profit pe termen lung, căci pariurile multiple depind în mare măsură de noroc. Documentează-te temeinic, verifica cotele şi rezultatele anterioare, evoluţia în clasament a echipei favorite etc. De asemenea, nu trebuie neapărat să pariezi în fiecare zi, ai putea să aştepţi zilele în care oferta de pariere este mai vastă şi ai de unde alege, deşi, cu siguranţă, ţi-ar plăcea să câştigi zi de zi.

6. Nu ar trebui să exagerezi cu acestă activitate pentru că jocurile de noroc provoacă dependentă. Jucând multe ore într-o zi, cu siguranţă, îţi vei pierde şi o parte din luciditate, aşa că poate vei face pariuri greşite. Dependenţa duce la pierderea unei sume uriaşe de bani, la îndepărtarea de familie sau de prieteni, chiar la unele probleme psihice, aşa că trebuie să gestionezi foarte bine întreaga situaţie pentru a nu avea de suferit.

7. Fii atent la modificările care apar în ceea ce priveşte cotele, acestea se datorează numărului de persoane care au pariat pe un anume meci, sumelor investite pe vreun rezultat sau accidentării vreunui jucător. De asemenea, jucatul la recuperare nu este o soluţie pentru tine, aşa că nu te apuca să măreşti miza atunci când ai parte de câteva pariuri pierzătoare. Este o greşeală foarte greu de evitat, iar tu te vei trezi că vei pierde curând bugetul destinat pariurilor.

În concluzie, dacă vrei să reuşeşti să câştigi la pariuri sportive ar trebui să ţii cont de sfaturile prezentate mai sus, iar norocul îţi va surâde la un moment dat.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here