Sisteme de antiefracție moderne pentru o vacanță liniștită

0

Furtul de locuințe a devenit o problemă din ce în ce mai întâlnită la noi în țară, o problemă pe care unii oameni chiar o neglijează, deși nu ar trebui. Conform unor sondaje, 60% din furturile din locuinţe se petrec în zonele urbane.

Obiectele de valoare sau banii lichizi vor fi întotdeauna în atenţia infractorilor care pregătesc diverse modalităţi de a şi le însuşi, indiferent dacă acestea se află într-o locuinţă, magazin, depozit ori în circulaţie. În acest context, românii trebuie să fie conștienți de necesitatea protejării bunurilor aflate în locuințe în fața acestui risc. Neprotejarea locuințelor este imediat vizată de către hoți, aceștia nu scapă nimic din vedere atunci când vor să ajungă la anumite bunuri țintite în diferite moduri. Pe linia furturilor din locuințe comise prin efracție, principalele modalități folosite de autori sunt forțarea căilor de acces (uși sau geamuri) și escaladare.

Se apropie vacanțele și vizitele, iar să aveți casa spartă de hoți atunci când sunteți plecat este un vis foarte urât, de care fiecare dintre noi fugim. Știm cu toții faptul că niciodată nu puteți lua cu dumneavoastră într-o vacanță toate bunurile pe care le aveți în casă, de aceea este esențial să fiți vigilenți și să vă protejați inteligent locuințele de hoți.

Vă gândiți la o variantă foarte bună pentru a vă proteja locuința? Avem noi o idee! Urmet dispune de o varietate de produse, cu multiple caracteristici, cu ajutorul cărora locuința dumeavoastră va fi în siguranță indiferent de timpul în care veți fi plecat de acasă. Puteți fi plecat câteva ore sau câteva zile, dar puteți fi sigur de faptul că locuința dumneavoastră este protejată.

În continuare, vă vom prezenta câteva modele de interfoane inteligente, care au ca și caracteristică principală asigurarea siguranței locuinței dumneavoastră:

Din categoria interfoanelor video vă recomandăm MODULUL DE APEL INTERFON KIT VIDEO 1730/501, 2 fire, MONITOR 7”. Produsul dispune de un sistem cu 2 fire, extensibil de la 1 la 4 familii, cu funcții suplimentare pentru controlulmaccesului și pentru redirecționarea apelului video pentru ușor către un smartphone. Datorită acestui kit, puteți trăi liniștit fără a pierde vreodată vreun aspect din ceea ce se întâmplă în casa dumneavoastră.

De asemenea, din aceeași categorie a interfoanelor cu 2 fire, vă recomandăm și MODULUL DE APEL INTERFON KIT VIDEO 2-FAMILII- MONITOR 7” – 2 FIRE. Produsul este un modul de apel pentru interfoane, care dispune de un set de 2 fire, panou dublu cu butoane și un ecran tactil de 7″ cu robot telefonic și radio. Kitul oferă toate funcțiile standard de videocitofon precum răspuns, ușă deschisă, poartă deschisă, inserarea automată pe panoul extern fara apel.

Vă recomandăm să vizitați site-ul URMET, deoarece aici se găsesc multe variante pentru interfon video, interfon casă wireless și soluții inteligente pentru kit control acces și sistem control acces cu card, ideale pentru profesioniștii din domeniu, care caută produse cu un raport avantajos preț-calitate.

Importanța unui acest dispozitiv în viața fiecăruia dintre noi este foarte mare. În zilele de astăzi, siguranța noastră și a bunurilor noastre ar trebui să fie pe primul loc, mai ales în perioada ce urmează, a sărbătorilor, când suntem plecați ori în vizite, ori în vacanțe. La fel de important este și montajul acestor dispozitive. Calitatea și durata de viață a acestora depinde și de modul cum au fost montate, de aceea montajul trebuie realizat doar de către profesioniști. Puneți siguranța dumneavoastră și a celor dragi pe primul loc!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here