Taxa de parcare și criteriile de încadrare în categoria clădirilor și terenurilor neîngrijite, în dezbatere publică la Craiova

0

Primăria Municipiului Craiova organizează miercuri, 12 ianuarie 2017, ora 1200, la sediul instituției din str. A.I. Cuza nr. 7, în sala mare de şedinţe, dezbaterea publică a următoarelor proiecte de acte normative:
– Proiect de hotărâre privind aprobarea criteriilor de încadrare în categoria clădirilor şi terenurilor neîngrijite situate în intravilanul municipiului Craiova şi a procedurii de lucru;
– Regulament privind aplicarea taxei pentru parcarea autovehiculelor pe domeniul public al municipiului Craiova.

La această dezbatere sunt invitate să participe persoanele fizice şi juridice interesate, în limita locurilor disponibile în sală.

Proiectele de hotărâre și anexele aferente acestora sunt disponibile, pentru consultare, la rubrica „Proiecte de acte normative supuse consultării”.

Persoanele fizice sau persoanele juridice interesate pot depune propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectele supuse consultării, până la data de 20 ianuarie 2017, la Centrul de Informatii pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, str A.I. Cuza nr. 7, prin fax: 0251.411.561 sau e-mail: consultarepublica@primariacraiova.ro.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here