CIRCULAŢI CU ATENŢIE! COD GALBEN DE NINSORI ÎN JUDEŢUL MEHEDINŢI

0

Poliţiştii rutieri și cei de la ordine publică acționează permanent în județul Mehedinți, pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de normalitate

Pentru intervalul 5 ianuarie, ora 22.00 – 6 ianuarie, ora 20.00, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod galben de ninsori și pe alocuri viscol pentru judeţul Mehedinţi.

În acest sens, peste 45 de echipaje auto constituite din polițiști rutieri și ordine publică acţionează în permanență pentru prevenirea blocajelor și fluidizarea traficului rutier, dar şi pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere.

Poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor de autovehicule să se deplaseze pe distanțe mari numai dacă este absolut necesar, să circule cu prudenţă, să reducă viteza de deplasare şi să evite manevrele riscante.

Reamintim conducătorilor auto că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei. De asemenea, autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate cu dispozitive antiderapante. Pentru neechiparea corespunzătoare a autovehiculelor, pe lțngă sancțiunea amenzii contravenționale, se reţine, și certificatul de înmatriculare.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here