Maratonul de lectură al lunii ianuarie 2017

0

Asociația Comunitatea Noastră anunță lansarea Maratonului de lectură al lunii ianuarie 2017

Maratonul lunii ianuarie presupune participarea la întrecerea de a citi cât de mult posibil între 9 – 31 ianuarie 2017. Lecturile permise vor fi doar din categoria cărților de călătorii și de aventuri.

Înscrierea la maratonul lunii ianuarie se face doar în data de 9.01.2017. Înscrierea se face trimițând un mail către adinaduta.acn@gmail.com cu: numele, prenumele, vârsta (obligatoriu peste 16 ani), localitatea de domiciliu.

Lecturile se raportează doar pe 31 ianuarie 2017 scriind mail cu numele, prenumele, localitatea de domiciliu, numele cărților citite intregral sau nu, numărul de pagini din fiecare și minim o idee care v-a trezit sau v-a ”adormit” interesul pentru fiecare carte.

Înscrierea, întrebările suplimentare, propunerile și raportarea lecturilor se fac la adresa de mail adinaduta.acn@gmail.com.

În prima săptămână a lunii februarie vor fi anunțați cei trei câștigători ai maratonului de lectură al lunii ianuarie. Premiile vor consta în cărți. Cel care va reuși să citească cel mai mult va desemna o bibliotecă pentru a fi sprijinită în actualizarea fondului de carte. Lista cu bibliotecile propuse la această categorie va fi afișată pe http://apfar.org.ro/timp-liber-2/clubul-de-lectura/ . Aici găsiți și detalii despre sponsorii și partenerii evenimentului.

Dr. Adina Duță
Președinte a Asociației Comunitatea Noastră
Presidente de l’Association Notre Communauté

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here