Femeie de etnie rromă reţinută de poliţiştii vâlceni pentru o tâlhărie comisă pe faleza Râului Olăneşti din Râmnicu Vâlcea

0

Poliţiştii de investigaţii criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de o femeie, de 28 de ani, din Râmnicu Vâlcea, bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Aceasta s-a oferit să-i ghicească unei tinere de 15 ani, din Băbeni, iar în momentul în care a văzut că aceasta refuză serviciile oferite şi intenţionează să îşi continue drumul, M.O. a smuls din mâna fetei un portofel, în care avea 150 de lei.

La data de 14 noiembrie 2016, Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de tânăra de 15 ani, cu privire la faptul că a fost victima infracţiunii de tâlhărie, în timp ce se afla pe faleza Râului Olăneşti, în apropiere de Piaţa Simian.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit identificarea lui M.O., de 28 de ani, din Râmnicu Vâlcea, bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Luni, 9 ianuarie 2017, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de M.O., aceasta fiind încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea. Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii tâlhărie, sub supravegherea procurorului de caz.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here