Ce urmează în Parlamentul European: Deputații continuă dezbaterea privind reformele Uniunii Europene

0

Deputații europeni votează Acordul de parteneriat UE-Singapore și discută despre viitorul Europei cu premierul italian Giuseppe Conte. De asemenea, pe ordinea de zi: bunăstarea animalelor în timpul transportului și îmbunătățirea gestionării apei în UE.

Deputații europeni continuă dezbaterea privind reformele UE cu liderii europeni. Primul ministru al Italiei, Giuseppe Conte, își prezintă, la rândul său, punctul de vedere cu privire la viitorul Europei.

Deputații europeni votează un acord de liber schimb între UE și Singapore. Acesta va elimina, practic, toate tarifele în termen de cinci ani, va proteja produsele unice europene și va deschide piața de achiziții din Singapore companiilor din UE.

Milioane de animale călătoresc în fiecare an în interiorul și în afara UE pentru reproducere sau sacrificare.

Deputații europeni discută despre modalități de îmbunătățire a bunăstării animalelor și despre reducerea timpului de călătorie.

Deputații europeni votează pentru crearea primului instrument la nivelul UE pentru examinarea investițiilor străine directe din motive de securitate pentru a proteja infrastructura critică, cum ar fi apa și transportul, tehnologiile-cheie și comunicațiile. Deficitul de apă în UE este în creștere. Deputații europeni votează măsuri pentru o mai bună gestionare și reutilizare a apei pentru a reduce supraexploatarea resurselor de apă.

 

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here