Pompierii militari au acționat în județul Mehedinți, au intervenit pentru 13 urgenţe medicale şi 3 situaţii de urgenţă

0

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au acţionat luni, 9 ianuarie 2017, la 16 de intervenţii, dintre care 13 urgenţe medicale şi 3 situaţii de urgenţă

La ora 11.56, Stația de Pompieri Vânju Mare a intervenit cu 4 pompieri militari și o autospecială de lucru cu apă și spumă, în localitatea Viașu, comuna Pătulele, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Pompierii au localizat şi stins incendiul, care a cuprins circa 2 mp. din peretele construit din paiantă, degradând alţi 10 metri pătrați. La intervenție a participat și S.V.S.U. Pătulele, cu doi voluntari. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată de neprotejarea termică a coșului de fum față de materialele combustibile.

La ora 13.38, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu 10 pompieri militari și două autospeciale de lucru cu apă și spumă, în municipiul Drobeta Turnu Severin, Strada Constantin Brîncoveanu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case de locuit. Pompierii au lichidat, imediat, incendiul, arzând funinginea de pe coșul de fum. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinantă de coșul de fum necurățat de funingine.

La ora 19.57, Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu 10 pompieri militari și o autospecială de lucru cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în parcarea unui Centru Comercial, pe Strada Constructorilor din municipiul Drobeta Turnu Severin. Pompierii au intervenit prompt, stingând incendiul, care a cuprins acumulatorul auto şi instalația electrică a compartimentului motor. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Efective ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au efectuat patrulări în vederea identificării persoanelor fără adăpost, o persoană fiind transportată la adăpostul de persoane special amenajat de autorităţile locale din municipiul Drobeta Turnu Severin, iar o altă persoană la U.P.U. Dr. Tr. Severin.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here