Constantin Rotaru: Klaus Iohannis, prin protestul din stradă, a cerșit poporului DEMITEREA

0

Constantin Rotaru, președintele Partidului Socialist Român: “KLAUS IOHANNIS, prin protestul din stradă, a cerșit poporului DEMITEREA din funcția de Președinte al României!”

«Partidul Socialist Român asistă cu multă îngrijorare la scandalurile interminabile dintre puterile statului, dar și la comportamentul stupid și lamentabil al lui Klaus Iohannis care, în calitate de Președinte al României, are obligația să medieze între aceste puteri și, împreună, să găsească drumul spre dezvoltarea economică și socială a poporului român, să apere integritatea, independența și suveranitatea României și să-i facă pe toți cetățenii acestei țări să fie mândri că sunt români.

Klaus Iohannes, în calitate de Președinte al României, a declanșat organizarea unui referendum, prin care să-i întrebe pe români dacă doresc sau nu „continuarea luptei împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice”.

„Continuarea luptei împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice”?! Ce întrebare stupidă, ambiguă și parșivă! Bineînțeles că DA! Asta este una dintre cele mai importante obligații a Președintelui.

Toată lumea știe că Parlamentul, Justiția, Guvernul și Președenția se fac vinovate de nenorocirile pe care le-au provocat românilor în ultimii 27 de ani.

Partidul Socialist Român consideră că, prin ieșirea în stradă a Președintelui alături de protestatarii care manifestau împotriva guvernanților, se declară, știut fiind că în stradă nu vin decât oamenii care nu au nicio putere în afara aceleia de a protesta, incapabil să fie Președinte. Cu siguranță, neștiind cum să demisioneze, prin acest referendum, Klaus Iohannis a cerșit, în cel mai explicit mod, să fie demis din funcția de Președinte al României.

Oricum, Klaus Iohannis, vorbind numai de „partidul meu”, de „Guvernul meu”, și de „Parlamentul meu” a făcut tot ce a fost posibil să demonstreze că nu a fost niciodată Președintele tuturor românilor!”».

Partidul Socialist Român
Președinte,
Dr. ec. Constantin ROTARU

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here