Maratonul de lectură al lunii februarie 2017

0

Asociația Comunitatea Noastră anunță lansarea Maratonului de lectură al lunii februarie 2017

Maratonul lunii februarie presupune participarea la întrecerea de a citi cât de mult posibil între 1 – 28 februarie. Lecturile recomandate vor fi doar din categoria cărților de dezvoltare personală. Ce anume considerați că sprijină dezvoltarea d-voastră personală – cărți de psihologie, antrologie, parenting, sociologie, asistență socială, marketing, antreprenoriat sau altele?

Înscrierea la maratonul lunii februarie se face doar în data de 1 februarie 2017, trimițând un mail către adinaduta.acn@gmail.com cu : numele, prenumele, vârsta (obligatoriu peste 16 ani), localitatea de domiciliu.

Lecturile se raportează doar în data de 28 februarie 2017 scriind mail cu numele, prenumele, localitatea de domiciliu, numele cărților citite intregral sau nu, numărul de pagini din fiecare și minim o idee care v-a trezit sau v-a ”adormit” interesul pentru fiecare carte.

Înscrierea, întrebările suplimentare, propunerile și raportarea lecturilor se fac la adresa de mail adinaduta.acn@gmail.com.

În prima săptămână a lunii martie vor fi anunțați cei trei câștigători ai maratonului de lectură al lunii februarie. Premiile vor consta în cărți. Cel care va reuși să citească cel mai mult va desemna o bibliotecă pentru a fi sprijinită în actualizarea fondului de carte. Lista cu bibliotecile propuse la această categorie va fi afișată pe http://apfar.org.ro/timp-liber-2/clubul-de-lectura/ . Aici găsiți și detalii despre sponsorii și partenerii evenimentului.

 

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here