Arestată pentru că a tâlhărit o femeie de 71 de ani, pe strada Matei Basarab, din Râmnicu Vâlcea

0

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Vâlcea, pe numele unei femei, de 45 de ani, bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.

Din cercetările efectuate rezultă că, la data de 30 ianuarie 2017, P.P., de 71 de ani, ar fi fost deposedată de un lănţişor cu pandantiv, cu greutatea de aproximativ 14 grame, prin violenţe, de către o femeie, în timp ce se afla pe strada Matei Basarab, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În urma cercetărilor efectuate, a exploatării cu operativitate a informaţiilor obţinute şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii de investigaţii criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, au obţinut autorizaţia judecătorului de drepturi şi libertăţi, din 30 ianuarie 2017, pentru percheziţionarea locuinţei lui A.L., de 45 de ani, din municipiu, bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Astfel că, în dimineaţa zilei de 31 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au descins la locuinţa acesteia, pe care au condus-o la sediul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, în baza unui mandat de aducere.

Faţă de persoana afost reţinută pentru 24 de ore, iar la data de 3 februarie 2017, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile, aceasta fiind încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here