Racordarea Centrului de Reabilitare și Recuperare Neuropsihiatrică Măciuca la reţeaua de apă potabilă, o prioritate pentru CJ Vâlcea

0

Luni, 20 februarie 2017, la sediul Primăriei Măciuca, a avut loc o întâlnire între Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, directorul S.C. APAVIL S.A. şi primarul Mugurel Mărcoianu, prilej cu care s-a discutat despre posibilitatea racordării Centrului de Reabilitare și Recuperare Neuropsihiatrică Măciuca la reţeaua de apă potabilă a localităţii.

În urma discuţiilor, s-a ajuns la concluzia că, după preluarea de către S.C. APAVIL S.A. a sistemului de alimentare cu apă al localităţii Măciuca, se va racorda la acesta şi CRRN Măciuca. Până atunci, vor fi luate măsuri de îmbunătăţire a alimentării cu apă a acestei instituţii din sursele proprii, prin demararea unor lucrări de redimensionare şi denisipare a puţurilor existente.

Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea: „În condiţiile financiare nu tocmai încurajatoare, cu sprijinul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Vâlcea, se fac în fiecare zi paşi, pentru ca de la CRRN Măciuca să vină şi veşti bune. Ne dorim asta, deoarece la Centrul de la Măciuca avem atât beneficiari cu probleme deosebite, cât şi peste 70 de angajaţi care îşi câştigă existenţa îngrijindu-i, iar soarta lor nu ne este deloc indiferentă. Sunt convins că vom rezolva, în condiţiile legii, într-un interval de timp rezonabil, problema cu racordarea la reţeaua comunei, iar până atunci lucrăm la documentaţia unui proiect cu finanţare europeană şi cofinanţare 2%, prin care ne-am propus să reabilităm şi să dotăm această instituţie aflată în coordonarea DGASPC Vâlcea”.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here