Județul Vâlcea va participa la Târgul de Turism al Olteniei – 2017

0

În perioada 10-12 martie 2017, la Craiova – în Centrul Multifuncţional, va avea loc a II-a ediţie a Târgului de Turism al Olteniei, care va reuni expozanţi din regiunea Oltenia şi din străinătate

Preşedintele Consiliului Judetean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a aprobat participarea la acest eveniment, în calitate de expozant, a Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică în judeţul Vâlcea.

Astfel, într-un stand de 20 metri pătrați, reprezentanţii Consiliului Judeţean Vâlcea, alături de colegii din Centrele de Informare Horezu, Calimanesti, Perişani, Ocnele Mari, Sălătrucel, Serviciul Public Judeţean Salvamont, precum şi de reprezentanţi ai Memorialului Nicolae Bălcescu şi ai altor instituţii de cultură, vor scrie “povestea standului”, prezentând cele mai atractive obiective turistice din zonă pentru diverse nişe de turism, precum şi oferte turistice specifice sărbătorilor pascale. În stand vor fi prezenţi şi meşteri populari, ce vor oferi demonstraţii de prelucrare a lutului şi a borangicului, tradiţiile locale constituind un important punct de atracţie turistică în judeţul Vâlcea.

Prin participarea la Târgul de Turism al Olteniei se doreşte atragerea unui număr cât mai mare de turişti în judeţul Vâlcea, pe tot parcursul anului, precum şi fidelizarea acestora.

CJ Vâlcea mulţumește primarilor care au răspuns pozitiv la demersul de promovare a judeţului Vâlcea, fotografilor profesioniști și amatori care au acceptat să fie folosite operele lor, precum şi colaboratorilor mass-media.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here