eMAG a angajat 20 de studenți în București, Craiova și Iași în urma programului Talent Internship 2017

0
  • 20 din cei 25 de interni selectați în programul eMAG Talent Internship au fost angajați pe poziții full-time și part-time în 8 departamente
  • Peste 1000 de studenți au aplicat în cea de-a patra ediție de eMAG Talent Internship, cu o concurență de 41 de aplicanți pe loc

eMAG a angajat 20 de studenți și absolvenți din cei 25 care au fost recrutați în a patra ediție eMAG Talent Internship, program derulat în perioada iulie – august. În total, peste 1000 de studenți au aplicat la program în acest an.

Fiecare dintre cei 25 de interni a fost ghidat de către un mentor pe toată perioada activității, iar 20 dintre aceștia vor lucra în continuare în cadrul companiei, pe poziții full-time și part-time. Dintre cei 20 de studenți, 11 au ocupat poziții în echipele de Software Development din București, Craiova și Iași, 3 au fost angajați în departamentul de Web&Mobile Platform și câte unul în echipele de Commercial, Marketplace Platform, Finance, Marketing, International Development și Legal.

“Și cel de-al patrulea an de eMAG Talent Internship ne-a dat marea șansă de a ne (re)conecta la generații noi de studenți și absolvenți, încă din primele etape ale procesului nostru de recrutare. Am urmărit să construim o echipă de 25 de interni, cu potențial de creștere, nativi digital, capabili încă din acest moment de start al carierei lor să înțeleagă complexitatea business-ului nostru. Timp de două luni, au beneficiat de un program de învățare accelerată care le-a oferit o viziune de ansamblu asupra principalelor procese din spatele platformei eMAG sub îndrumarea mentorilor implicați din fiecare echipă. La finalul programului, 20 dintre ei au rămas să lucreze în continuare cu noi”, spune Cristina Șolea, manager de recrutare în cadrul eMAG.

Internii au participat la un program intensiv de dezvoltare prin întâlniri dedicate cu specialiști din cadrul companiei pe subiecte tehnice, workshop-uri aplicate pregătite de echipa People cu rolul de a-i ajuta să înțeleagă ce înseamnă un proces de dezvoltare și cum monitorizează un obiectiv de învățare,  precum și o sesiune dedicată cu Iulian Stanciu, CEO eMAG, de la care au aflat mai multe despre provocările business-ului.

A patra ediție a programului eMAG Talent Internship s-a încheiat cu o prezentare în care internii au răspuns unor întrebări gândite cu scopul de a-i ajuta să conștientizeze ce a însemnat experiența celor două luni de Internship (Cine sunt eu după cele 2 luni de eMAG Talent Internship? Ce am învățat în rolul pe care l-am avut? Cum mă văd eu în viitor?).

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here