S-a urcat beat la volan și a primit găzduire în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mioveni

0

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Vâlcea au pus în aplicare un mandat de arestare, emis de judecătoria Horezu, pe numele unui bărbat, de 49 de ani, condamnat la pedeapsa închisorii de 2 ani şi 8 luni, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Miercuri, 22 februarie 2017, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Costeşti, l-au depistat pe J.P., de 49 de ani, din comuna Costeşti, care a fost condamnat prin decizia Curţii de Apel Piteşti, la pedeapsa închisorii de 2 ani şi 8 luni, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, în stare de recidivă.

În fapt, bărbatul în cauză a fost depistat de poliţiştii rutieri la data de 9 decembrie 2016, în jurul orei 18.30, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean 646A, pe raza comunei Costeşti, având o alcoolemie de 2,00 grame/litru alcool pur în sânge, în condiţiile în care, prin sentinţa civilă nr. 204/2011, emisă de Judecătoria Horezu pentru o faptă asemănătoare. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mioveni.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here