Prefectul Radu Renga nu a participat la întâlnirea organizată de conducerea PSD, pe tema exploatării miniere Bistrița-Costești

0

Articolul apărut marți, 28 februarie 2017, în publicația […], sub titlul ”Soarta Parcului Național Buila Vânturarița, la mâna parlamentarilor PSD”, conține informații eronate cu privire la activitatea prefectului județului Vâlcea, Radu Renga.

În virtutea dreptului la replică, vă transmitem mai jos punctul de vedere al reprezentantului Guvernului în teritoriu cu privire la anumite aspecte semnalate în articolul menționat, precum și solicitarea de a-l publica, pentru a rectifica informațiile către cititori.

Prefectul Radu Renga dezminte informația publicată de […], conform căreia reprezentantul Guvernului în teritoriu ar fi participat vineri, 24 februarie 2017, la întâlnirea organizată de conducerea PSD, pe tema exploatării miniere Bistrița-Costești.

În cadrul aceluiași articol, se menționează că: ”nu prea s-a înțeles ce rol are Prefectura Vâlcea într-o astfel de schemă în condițiile în care are alt domeniu de activitate”. Totuși, pentru corecta informare a opiniei publice, vă reamintim că Instituția Prefectului- județul Vâlcea a întocmit și înaintat, alături de Consiliul Județean Vâlcea, în luna octombrie 2016, către Ministerul Mediului un proiect de hotărâre de Guvern privind extinderea exploatării de calcar pe cele 16 ha.

Ministerul Afacerilor Interne
Instituţia Prefectului – judeţul Vâlcea

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here