Mehedinți: Intervenție a forțelor de ordine la meciul de fotbal U Craiova 1948 – FC Rapid București

0

Din cauza pandemiei cu COVID 19 la nivel național meciurile de fotbal se dispută fără spectatori în tribune. Cu toate acestea, la fiecare partidă de fotbal, jandarmii sunt prezenți  în zona imediată și apropiată arenei sportive pentru a preveni orice incident care ar putea tulbura desfășurarea în condiții de siguranță, a meciului. O astfel de situație a avut loc sâmbătă seara, 10 octombrie 2020, înaintea partidei dintre echipele U Craiova 1948 SA – FC Rapid Bucuresti.

Astfel, aproximativ 150 de suporteri ai galeriei Peluza Sud 97 U Craiova, sosiți la Stadionul din Drobeta Turnu Severin au aruncat în mod repetat asupra forțelor de ordine și înspre stadion cu fumigene și mijloace pirotehnice (petarde), fără să respece indicațiile/ somațiile jandarmilor, motiv pentru s-a intervenit folosind mijloacele din dotare pentru îndepărtarea acestora din zona stadionului.

În urma intervenției s-a reușit identificarea din grupul de suporteri a nouă persoane cu un comportament antisocial, fiind legitimate, urmând să fie sancționate contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. În continuare,  pe baza imaginilor surprinse urmează să fie identificate și alte persoane care au încălcat  legea.

În urma intervenției forțelor de ordine, nu au existat situații în care jandarmii sau alte persoane să necesite îngrijiri medicale.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here