Mama și fiul, arși de vii într-un incendiu produs în comuna vâlceană Muereasca – imagini dramatice

0

Joi, 2 martie 2017, la ora 05.37, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al Județului Vâlcea au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Muereasca.

Până la stingerea incendiului, a ars casa, construită din lemn cu învelitoare din țiglă, pe o suprafață de circa 72 mp și un atelier pe o suprafață de aproximativ 24 metri pătrați. La un vecin, a ars acoperișul unui depozit de furaje construit din lemn, pe o suprafață de aproximativ 72 metri pătrați și acoperișul casei de locuit, construit din lemn cu învelitoare din țiglă, pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați.

Din nefericire, două persoane, în vârstă de 50 ani (fiul) și de 86 ani (mama), au fost găsite decedate. Un echipaj SMURD a intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat la un atac de panică suferit de proprietara anexei afectate. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, se pare a fi căderea jarului din sobă pe podeaua din lemn.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here