Primăria municipiului Slatina anunță prelungirea termenului pentru distribuirea Tichetelor Sociale de Paști

0

Primăria municipiului Slatina anunță prelungirea termenului până la care persoanele care nu au fost găsite la domiciliu de către factorii poștali ce au distribuit Tichete Sociale aveau posibilitatea de a intra în posesia acestora de la sediul poștei unde sunt arondați – noul termen limită este acum data de 25 aprilie 2017. Dacă și de această dată vor rămâne tichete sociale neridicate, atunci beneficiarii mai au o ultimă șansă pentru a intra în posesia lor în ultima săptămână a acestei luni după data de 26 aprilie inclusiv, când vor fi așteptați la sediul Direcției Protecție și Asistență Socială (lângă piața Frații Buzești) din cadrul Primăriei Slatina.

Reamintim că acțiunea de depunere a cererilor pentru Tichetele Sociale de Paști s-a derulat în perioada 16 ianuarie – 28 februarie, interval în care cca. 6.100 persoane care îndeplineau condițiile pentru a se număra printre beneficiari (persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.000 lei) au depus cereri în sensul anterior menționat; în final au fost validate 5.964 de cereri, dintre care au rămas nedistribuite până la ora actuală aproximativ 100 de Tichete Sociale.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate până la finele acestui an pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii pot valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 122 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale poate fi consultată online și pe siteul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica ”Informații de interes public”.

*****

Locații: La subsolul blocului CAM 1 – scara A, care este dotat cu instalaţie proprie de filtro-ventilaţie. Alte asemenea locuri se mai află pe strada Cornişei (GA 2, 3, 5 şi 9), strada Crişan 10 – bloc GA 15, strada Libertăţii – bloc GA15 C etc. În total, există 15 astfel de spaţii ce au destinaţia oficială înscrisă şi pe imobil: adăpost de protecţie civilă, semnalizat de un triunghi albastru încadrat într-un cerc portocaliu.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here