Editura Trei: Aventurile Vanessei Munroe continuă cu o nouă poveste plină de adrenalină!

0
Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea) INOCENȚII

Autoare: Taylor Stevens
Traducere de Ciprian Șiulea
Colecţia: Fiction Connection
Nr. de pagini: 416

 

Editura Trei


Un roman din seria Vanessa Munroe

De la autoarea bestsellerului Femeia cameleon

Cu ani în urmă, un bărbat a răpit-o pe Hannah, o fetiță de cinci ani, din curtea școlii și a trecut-o granița în Mexic. Acolo a introdus-o în lumea unei secte secrete – cea a Aleșilor.
Acum însă câțiva oameni vor să dea de urma fetiței. Oameni care au crescut în mijlocul sectei, dar care au reușit, în ciuda suferinței suportate acolo, să-și construiască o viață nouă.
Supraviețuitorii înțeleg mecanismele mentale și religioase ce guvernează secta și apelează la ajutorul oferit de Vanessa Munroe, știind că ea ar putea fi singura lor șansă de a o găsi pe Hannah.

Vanessa Munroe își eliberează forța distructivă când cei neputincioși sunt amenințați. E o eroină cu totul specială: dură, neînfricată, dar în același timp vulnerabilă și plină de compasiune.” – Publishers Weekly

“Mult așteptata continuare a seriei Vanessa MunroeStevens descrie foarte convingător lumea întunecată a manipulării, îndoctrinării și abuzului.” – Booklist

Munroe lovește din nou!” – Library Journal

Taylor Stevens este autoarea seriei Vanessa „Michael” Munroe, serie ce s-a bucurat de un succes răsunător. Publicate în peste 20 de limbi, cărțile seriei au în centru o femeie mercenar, amestec de Jason Bourne și Jack Reacher, care vânează informații. Drepturile de ecranizare au fost cumpărate de Lightstorm Entertainment, casa de producție a lui James Cameron.

Stevens a început să scrie ficțiune târziu. Născută în interiorul unui cult apocaliptic, despărțită de familia ei când avea 12 ani și lăsată să meargă la școală doar până în clasa a șasea, Taylor Stevens a locuit pe trei continente și zece țări până la vârsta de 14 ani. Aproape toată adolescența și-a petrecut-o cerșind pe străzi și făcând tot felul de munci istovitoare. La 20 de ani, Stevens a părăsit cultul și a început să-și construiască o viață nouă, în libertate.
Află mai multe despre povestea ei AICI

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here