Poliţiştii rutieri vâlceni au acţionat pentru creşterea gradului de disciplină rutieră pe drumurile publice

0
imagine ARHIVĂ

Joi, 9 martie 2017, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au fost prezenţi în trafic şi au acţionat pentru creşterea gradului de disciplină rutieră pe drumurile publice.

Cu acest prilej, poliţiştii au aplicat 159 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 35.000 de lei, participanţilor la trafic care nu au respectat normele rutiere. Au fost sancţionaţi 58 de biciclişti, 7 dintre aceştia aflându-se sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au împărţit veste reflectorizante bicicliştilor din trafic.

Nu au lipsit nici infracţiunile rutiere, respectiv conducerea sub influenţa alcoolului

În dimineaţa de 10 martie 2017, în jurul orei 03.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgăşani, au oprit în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din Drăgăşani, un autoturism, condus de F.L.G., de 50 de ani, din municipiul Drăgăşani.

Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Drăgăşani pentru prelevarea a două probe biologice de sânge, faţă de acesta efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here