Pompierii militari din cadrul ISU “Drobeta” au acţionat în ultimele 24 de ore la 17 de intervenţii

0

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au acţionat, în intervalul 20 – 21 martie 2017, la 17 de intervenţii, dintre care: 15 urgenţe medicale şi 2 situaţii de urgenţă

Luni, 20 martie 2017, la ora 09.49, Detașamentul de Pompieri Orșova – Garda nr. 1 de Intervenție Orșova a intervenit în municipiul Orșova, pe strada Crizantemelor, cu 1 ofițer, 6 subofițeri și o autospecială de lucru cu apă și spumă, în sprijinul ambulanței S.A.J. MH, pentru transportul unei persoane cu probleme medicale de la domiciliu la ambulanță.

Tot luni, la ora 18.05, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a executat, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, 1 ofițer și 3 subofițeri, misiunea de asigurare/supraveghere a zonei la evenimente care pot genera situații de urgență cu ocazia meciului de fotbal disputat între echipele C.S Pandurii Lignitul Tg. Jiu și CSMS Iași, pe stadionul municipal din Drobeta Turnu Severin. Misiunea s-a încheiat fără evenimente deosebite.

Serviciul S.M.U.R.D. din cadrul I.S.U. „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit la 15 urgenţe medicale.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here