Festivalul SOUNDCZECH vine la Craiova, în pub-ul Curtea Veche Biergarten

0

Scena va fi inundată de acordurile lui Thom Artway, unul dintre cei mai tineri și talentați muzicieni cehi

Locuitorii orașului Craiova sunt așteptați pe data de 6 aprilie, orele 21.00, în pub-ul Curtea Veche Biergarten, la concertul lui Thom Artway. SOUNDCZECH este un festival de muzică cehă contemporană, ajuns la cea de-a cincea ediție, care va avea loc între 5 și 8 aprilie 2017, la Râmnicu Vâlcea, Craiova, Timișoara și Drobeta-Turnu Severin.

Thom Artway (numele de scenă al lui Tomáš Macek) este un tânăr cântăret, compozitor și chitarist ceh. Piesele sale sunt interpretate în limba engleză, iar genurile abordate variază de la folk, la pop și rock, el fiind inspirat de trupe și interpreți precum Damien Rice, Coldplay și Mumford and Sons.

Thom Artway

Cu o experienţă de peste 5 ani în industria muzicală, Thom nu s-a limitat la a interpreta doar în Cehia. Înarmat cu un ghiozdan, o chitară și multă pasiune, Thom a trăit timp de 5 luni la Sydney, la Melbourne și în Noua Zeelandă. Thom a început să câștige din ce în ce mai multă popularitate, colaborând cu artiști locali și debutând cu primul său album primit cu succes, el fiind recunoscut ca unul dintre cei mai tineri și talentați muzicieni cehi.

„Am petrecut o săptămână în România, în vacanţă, şi pot spune că m-am îndrăgostit de această ţară. În acelaşi timp, nu am mai avut niciun concert aici până acum. Mi s-a spus că localnicii pot fi nişte ascultători minunaţi. Vom vedea.“

Thom Artway va mai cânta în alte trei orașe din România:
5 aprilie, 21:00 / Aby Stage Bar, Râmnicu Vâlcea
7 aprilie, 21:00 / Aethernativ, Timișoara
8 aprilie, 21:00 / Kripton Club, Drobeta-Turnu Severin
Intrarea, la toate concertele, este liberă.

Eveniment organizat de Centrul Ceh, cu sprijinul Staropramen și Tarom.
Parteneri: Cafékultour, Aby Stage Bar, Curtea Veche Biergarten, Aethernativ, Kripton Club.
Parteneri media: Vocea Olteniei, Ziarul Actualitatea, Jurnal Românesc, Nine O’Clock, Radio România Timișoara, The Romania Journal, Timpul de Vâlcea, Timișoara Express, Ziarul de Vâlcea, czech-it.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here