Teatrul Marin Sorescu Craiova: Evenimente derulate în perioada 6 – 12 noiembrie 2017

0
Justin Greene

Refracție. O perspectivă asupra autismului (11plus1)

M / 07 nov / 19:00
[sala Ion D. Sîrbu]

Proiectul, unic pe scena din România, are în spate o muncă de cunoaștere a percepției copiilor și tinerilor cu autism și oferă publicului o experiență multisenzorială, fiind în contact direct cu performerii. Creat pornind de la mărturii, desene și sound-scape-uri ale unor copii, REFRACȚIE. O PERSPECTIVĂ ASUPRA AUTISMULUI, are o echipă de profesioniști și artiști cunoscuți, care vin din teatru, video-art, psihologie sau muzică.
citește mai mult>>
BILETE
Darla Grey

Elefantul din cameră sau The Vibrator Play

Mi / 08 nov. / 19:00
[sala Amza Pellea]

Într-un decor care amintește de cabinetul doctorului Caligari, personajele spectacolului „Elefantul din cameră sau The Vibrator Play” descoperă sensuri nebănuite în viața lor sentimentală… și nu numai. Doctorul Givings, autodeclarat om de știință, adorator al lui Thomas Alva Edison, experimentează în zona sexualității reprimate, prin impulsurile electrice ale unui aparat de el construit.
citește mai mult>>
BILETE
Darla Grey

Gaițele

J / 09 nov / 19:00
[sala Amza Pellea]

Al. Kirițescu creionează portretul savuros al micii burghezii. Poate cea mai apropiată de comedia caragialiană, prin virulența satirică și valoarea literară incontestabilă, piesa „Gaițele” reflectă cel mai clar atitudinea critică a scriitorului față de societatea vremii sale.
citește mai mult>>

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here