Ziua Veteranilor Unităţii, organizată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt

0

Joi, 30 martie 2017, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt a fost organizată Ziua Veteranilor Unităţii. La acest eveniment au fost invitaţi să participe ofiţerii şi subofiţerii care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul Jandarmeriei Olt şi au trecut în retragere sau rezervă, ca urmare a pensionării.

În cadrul adunării festive organizate cu acest prilej a fost prezentat mesajul Inspectorului general al Jandarmeriei Române, General de brigadă Andreiana Marin adresat veteranilor unităţilor: “Apropierea sărbătoririi a 167 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, la 3 aprilie, ne determină și ne obligă pe noi, toți jandarmii în activitate, ca, alături de dumneavoastră, veteranii acestei unități, să realizăm o punte spirituală între trecut și prezent. Astfel, orice întâlnire cu dumneavoastră ne aduce aminte că avem un trecut remarcabil și ne obligă să fim vrednici de a duce mai departe tradițiile Armei, dovedind că demnitatea, curajul și eroismul sunt calități sinonime cuvântului jandarm.”

Colonel Tudor Dorel Drejoi – inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, a mulţumit veteranilor jandarmi pentru întreaga activitate desfăşurată, i-a felicitat şi le-a transmis sănătate şi împliniri alături de cei dragi şi apropiaţi

În semn de recunoaştere şi apreciere a activităţii desfăşurate de-a lungul întregii cariere militare, celor care cu onoare şi dedicaţie au reprezentat Jandarmeria, le-au fost înmânate diplome de merit.

Întâlnirea a fost organizată cu ocazia sărbătoririi în data de 3 aprilie 2017, a 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here