TNL Vâlcea vă urează Sărbători Fericite!

0

Reprezentanți ai Organizației de Tineret a PNL Vâlcea au fost prezenți în Săptămâna Mare în mijlocul celor 15 familii din satul Firijba, comuna Popești, unde au dus cadouri tradiționale de Paște.

”Noi suntem generația pentru care casa bunicilor este un simbol sfânt al copilăriei. Așadar ne-am gândit la aceste familii de bâtrâni care locuiesc în satul Firijba. Împreună cu primarul localității Popești, Aurora Măgură și viceprimarul Cătălin Sima, am reușit să facem o bucurie acestor oameni care au rămas aici și care fie din motive financiare, fie că nu se pot deplasa, nu-și permit să pună pe masa alimete specifice sărbătorilor pascale.

Această acțiune nu este prima de acest gen și ne-a demonstrat încă o data că cât de importantă este bucuria lor pentru noi, iar aceste aspecte ne motivează să organizăm şi pe viitor astfel de actiuni. Doresc să vă urez tuturor Sărbători Fericite, momente de linişte şi pace alături de familii şi de cei dragi și să sper că vom găsi puterea cu toţii să privim spre viitor cu gânduri bune de înţelegere şi respect pentru semenii noştri.”

Alexandru Ștefan Părduț – Președinte TNL Vâlcea

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here