Echipajele SMURD la datorie în județul Vâlcea

0

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru 19 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit în localităţile: Băbeni, Băile Govora, Brezoi, Budești, Călimănești, Costeşti, Drăgăşani, Grădiştea, Livezi, Lungeşti, Orleşti, Perișani, Rm. Vâlcea, Sineşti și Stoeneşti pentru: stop cardio-respiratoriu; două accidente de circulaţie; o stare febrilă; o deblocare de locuință; dureri: la nivelul capului, abdominale, de membre şi stări generale de rău.

După acordarea primului ajutor calificat, 16 pacienţi au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

Pacientului cu stop cardio-respirator i s-au efectuat manevre de resuscitare însă, din păcate, fără nici un rezultat, decesul acestuia fiind declarat de cadrul medical de pe ambulanţa SAJ Vâlcea.

La accidentul din Budești, s-a intervenit pentru descarcerarea șoferului autoturismului și asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor. Din nefericire, victima nu mai avea semne compatibile cu viața, decesul acestuia fiind declarat de cadrul medical de pe ambulanţa SAJ Vâlcea.

Din păcate, proprietara apartamentului deblocat, în vârstă de 69 de ani, a fost găsită decedată în locuință din Râmnicu Vâlcea, pe strada Calea lui Traian.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here