Infracţiuni rutiere constatate de poliţiştii vâlceni, sâmbătă – 6 mai 2017

0

Sâmbătă, 6 mai 2017, în jurul orei 15.00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Horezu au oprit în trafic, pe drumul naţional 67, pe raza comunei Tomşani, un moped condus de B.I., de 42 de ani, din localitatea Bărbăteşti. Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că mopedul pus în circulaţie pe drumurile publice nu era înmatriculat ori înregistrat în circulaţie, iar bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea celor trei infracţiuni prevăzute de Codul penal.

În aceeaşi zi, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgăşani, l-au depistat în trafic, pe drumul judeţean 677A, pe raza comunei Amărăşti, pe C.L., de 48 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge, pe numele acestuia fiind deschis dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, aflându-se sub influenţa alcoolului.

În jurul orei 18.00, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Prundeni, în timp ce desfăşurau activităti preventive pentru păstrarea unui climat de ordine si linişte publică, l-au depistat pe D.I.L., de 26 de ani, din comuna Olanu, în timp ce conducea un moped neînmatriculat şi fără să deţină permis de conducere, pe drumul judeţean 648, pe raza localităţii Olanu.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări faţă de tânăr, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat şi fără permis de conducere.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here