Olt: „Cupa 13 Septembrie” la volei de Ziua Pompierilor din România

0

Joi, 12 septembrie 2019, începând cu ora 10.00, în cadrul activităților organizate cu ocazia Zilei Pompierilor din România, în sala de sport a Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Slatina, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt și Asociația Sportivă „Pompierul” Olt, au desfășurat „Cupa 13 Septembrie” la volei.

În competiție s-au înscris echipe de la ISU Olt, IJJ Olt, CFPP Slatina și Baza Militară 99 Deveselu.

La finalul întâlnirilor, echipă Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu” Slatina a reușit să se claseze pe primul loc, podiumul fiind completat de echipele ISU Olt și Baza Militară 99 Deveselu.

Diploma fairplay a fost oferită echipei IJJ Olt.

Premiile au fost acordate de prefectul Angela NICOLAE, subprefectul Florin DUMITRESCU și inspectorul șef al ISU Olt – colonel Adrian TĂNASE. La festivitatea de premiere au participat și Directorul Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Slatina – comisar șef Cătălin FLORESCU, comandatul Bazei Militare 99 Deveselu – comandor Răzvan BRĂTULESCU și șef serviciu în cadrul IJJ Olt – colonel Vicențiu SPĂTARU.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here