Atelier practic de completare în ReviSal

0

Softul ReviSal continua sa creeze o sumedenie de probleme diverse departamentelor de Resure Umane, Evidenta Muncii si de Contabilitate! Orice companie care isi doreste sa evite amenzile date de inspectorii ITM trebuie sa se asigure ca profesionistii din aceste domenii stiu sa lucreze eficient si fara greseli in ReviSal! (…afla detalii aici »)

Trebuie sa cunoasteti:

bifa  contine REVISAL
bifa  ce amenzi riscati pentru nerespectarea normelor privind REVISAL …citeste aici »
bifa  procedura si actele necesare pentru obtinerea parolei
bifa  procedura de inregistrare si transmitere a REVISAL

Atentie! Completarea eronata a registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic sau a datelor de identificare a angajatorului da dreptul inspectoratului teritorial de munca de a refuza inregistrarea acestuia.

Cum puteti sa aflati TOTUL despre ReviSal?

SIMPLU! Participati la unicul Atelier PRACTIC de completare in ReviSal, CLICK AICI »

Ce trebuie sa stiti despre acest eveniment?

Data evenimentului: 27 iunie 2017
Locul desfasurarii evenimentului: Hotel Marshal Garden***** din Bucuresti
Lector: Andreea TUDORIE
Cat dureaza: 5 ore si jumatate ( 3 ateliere de lucru practic + doua pauze de cafea incluse)

Clickaici pentru Formularul de Inscriere

Ce beneficii va ofera participarea la Atelier PRACTIC de completare in ReviSal?

bifa2  Veti putea REZOLVA CU SUCCES si IMEDIAT problemele generate de actualizarile ReviSal! Orice neintelegere va fi clarificata! (…detalii AICI »)
bifa2  Veti sti cum sa solutionati intrebarile ramase in prezent fara raspuns!
bifa2  Cele mai frecvente probleme legate de completarea in ReviSal sunt rezolvate in cadrul acestui ATELIER! (…detalii AICI »)
bifa2  Primiti CONSULTANTA SPECIALIZATA SI PERSONALIZATA! Aveti posibilitatea de a interactiona cu trainerul pe toata durata acestui ATELIER!
bifa2  Veti face economii considerabile prin participarea la acest atelier si va asigurati ca va protejati de amenzile care ajung PANA LA 50.000 lei! (…detalii AICI »)

BONUS! Veti primi informatiile prezentate de specialist si in format TIPARIT pentru a le putea revedea oricand si pentru a le folosi zi de zi in activitatea dumneavoastra!

…Click AICI pentru detalii »

Cine este lectorul atelierului?

Andreea TUDORIE, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul muncii!

Absolventa a cursurilor de Master in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, a urmat ulterior nenumarate cursuri acreditate de pregatire in domeniul relatiilor de munca, precum si de perfectionare in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca! Totodata, are o experienta bogata in activitatea de lector prin participarea la numeroase seminarii! (…detalii complete AICI »)

Clickaici pentru Formularul de Inscriere

Atelierul Practic de completare in ReviSal se adreseaza atat profesionistilor aflati la inceput de drum in acest domeniu, cat si celor care doresc sa exceleze in profesia aleasa si sa lamureasca orice neclaritati si probleme intalnite in ceea ce priveste Revisal-ul!

TEMATICA:

  • Functionalitati de baza ale aplicatiei ReviSal (…detalii click aici »)
  • Aspecte care pot cauza probleme tehnice si de functionare ale aplicatiei ReviSal
  • Noutati legislative de care sa tineti cont cand folositi ReviSal
  • Tot ce trebuie sa stiti despre Registru (…detalii click aici »)
  • Completare informatii privind contractele! Toate operatiunile din ReviSal vor fi discutate si explicate pentru dumneavoastra in cadrul atelierului practic! Vor fi incluse toate procedurile care tin de inregistrarea contractului, suspendare, detasare, incetarea contractului si alte operatiuni incluse in ReviSal! (…detalii click aici »)
  • Completare informatii privind angajatorul si salariatii! Din nou, fiecare aspect care tine de procedurile din legislatia muncii si din activitatea practica vor fi explicate astfel incat sa operati CORECT in ReviSal! (…detalii click aici »)
  • Intrebari,raspunsuri si explicatii! Veti primi raspunsuri specializate pentru orice nelamurire ati avea!

Pentru doar 500 lei + TVA reusiti sa scapati de amenzi usturatoare, sa faceti economii semnificative pentru firma si sa cresteti profesional!

Este o investitie care merita atentia si timpul dumneavoastra!

Clickaici pentru Formularul de Inscriere

Profitati din plin de informatiile de specialitate pe care vi le ofera acest atelier prin intermediul unui specialist de top in Legislatia Muncii! Nu ratati aceasta intalnire! Rezervati acum locul dumneavoastra la acest atelier!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here