Pompierii militari din cadrul ISU Drobeta au acţionat în ultimele 24 de ore, la 25 de intervenţii

0

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au acţionat, în perioada 29 – 30 mai 2017, la 25 de  intervenţii, dintre care: 21 de urgenţe medicale şi patru situaţii de urgenţă.

Luni, 29.05.2017, la ora 12:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”DROBETA” al Județului Mehedinți a intervenit cu nouă pompieri militari, o autospecială CBRN și o autospecială cu apă și spumă, în comuna Cujmir, pentru asigurarea măsurilor de siguranță la o fostă stație de epurare a apei, în vederea dezafectării instalației de clor. Au fost decuplate de la instalație trei recipiente încărcate cu clor și a fost măsurată concentrația de gaz din aer, nefiind înregistrate pierderi de gaz care să pună în pericol siguranța cetățenilor.

Marţi, 30.05.2017, la ora 09:47, Stația de Pompieri Strehaia a intervenit cu şase pompieri militari, în orașul Strehaia, pe strada Pătrașcu cel Bun, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Într-un timp foarte scurt, pompierii  au limitat şi lichidat incendiul, care a cuprins instalația electrică din baie și cablul de alimentare al mașinii de spălat rufe. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuitul electric produs la nişte conductori electrici improvizați.

La ora 20:29, Stația de Pompieri Vînju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și şase pompieri militari, în localitatea Traian, orașul Vânju Mare, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. La sosirea gărzii de intervenție, incendiul se manifesta la două aparate frigorifice, fiind lichidat de pompieri în limitele găsite. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuitul electric produs la nişte conductori electrici improvizați.

La ora 23:04, Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de transport și nouă pompieri militari, în municipiul Dr. Tr. Severin, pe strada Nuferilor, nr. 8, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la tabloul electric de distribuție al unui bloc de locuințe. Au ars: tabloul electric, patru contoare electrice și circa 15 ml de conductor electric. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuitul electric cauzat de suprasolicitarea tabloului electric de distribuție.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here