Primarul Mircia Gutău: Comunicatul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea a fost ”îmbogăţit” cu titluri denigratoare

0

Apreciez punctul de vedere şi abordarea pe care o are Judecătoria Râmnicu Vâlcea în comunicatul remis presei şi regret, în acelaşi timp, modul tendenţios în care acest material a fost ”îmbogăţit” cu titluri denigratoare de către unele mijloace media în căutare de senzaţional ieftin.

Doresc să subliniez că demersul comunicatului de presă transmis de Primăria municipiului la începutul săptămânii trecute a fost motivat strict de dorinţa de informare a celor 300 de familii care locuiesc în zonă asupra unei situaţii de moment, generate de o decizie nedefinitivă a instanţei, considerând – şi din proprie experienţă – că este important ca toate părţile implicate să aibă toate datele necesare pentru a putea acţiona în consecinţă. Îmi pun întrebarea dacă am ţine cont de sfaturile primite şi ne-am abţine de la a comenta o soluţie până când ea să devină definitivă, ce rost ar mai avea să comentăm după ce decizia este definitivă?

Sunt în continuare de părere că nu este firesc ca o întreagă comunitate să rămână fără o cale de acces, clar şi juridic trasată, în cele trei imobilele în care locuieşte, drept pentru care vom ataca la instanţa superioară decizia Judecătoriei Râmnicu Vâlcea. Până atunci, însă, respect soluţia dată şi, în lumina dispoziţiilor acesteia, am făcut o delimitare a proprietăţilor din zonă, pentru ca cei aproape 1.000 de locuitori afectaţi să realizeze ce li se poate întâmpla dacă nu se apără în instanţă şi dacă decizia instanţei rămâne definitivă.

Consider că este de datoria mea, ca primar, să-i informez pe cetăţenii Râmnicului, corect şi în timp real, de situaţia creată.

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea
Mircia Gutău

 

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here