Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea ia măsuri în sprijinul familiei Ungureanu din Poienari

0
Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea

Joi, 8 iunie 2017, în cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, s-au stabilit mai multe măsuri în sprijinul familiei Ungureanu Elena, a cărei casă, în contextul reactivării alunecărilor de teren din zona Poienari, este ameninţată cu distrugerea.

Astfel, în cadrul pachetului de măsuri ce revin administraţiei locale în astfel de situaţii şi în urma Notei de Constatare încheiată în urmă cu câteva zile, s-a dispus ca vineri, 9 iunie, dimineaţa, să se desfăşoare evacuarea familiei Ungureanu şi transportul celor 5 membri ai acesteia, cu un microbuz al SC ETA SA, la Centrul Social de Urgenţă ”Ioana”, unde pot locui, pe perioadă determinată, în camerele disponibile aici.

Totodată, s-a mai hotărât ca bunurile familiei să fie încărcate cu ajutorului personalului de la SC Pieţe Prest SA şi transportate, cu mijloacele auto din dotarea societăţii, la depozitul primăriei din str. Ferdinand nr. 3. Situaţia din zona Poienari, agravată în urma precipitaţiilor din ultima perioadă, este sub monitorizarea unei comisii alcătuită din reprezentanţi ai Prefecturii, Consiliului Judeţean, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Inspectoratului de Stat în Construcţii şi Primăriei Râmnicu Vâlcea.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here