Târgu Jiu: 6 persoane reținute de polițiști pentru tulburarea ordinii și liniștii publice

0

Marți, 7 august 2018, Poliţia Municipiului Târgu Jiu a fost a fost sesizată prin apel la 112, cu privire la faptul că pe strada Aurel Vlaicu are loc un conflict spontan între mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și echipa de intervenție de la IJJ Gorj, care au intervenit și aplanat conflictul.

Din cerectările efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că 3 bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 49 de ani, în timp ce se aflau în fața unui imobil de pe strada Aurel Vlaicu, au avut un conflict spontan cu 4 bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 24 și 49 de ani, conflict care a început cu amenințări de fiecare parte, iar ulterior s-au agresat fizic reciproc, folosind și obiecte contondente. În urma conflictului o femeie a fost rănită ușor, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Persoanele implicate în conflict au fost conduse la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului. În baza probatoriului administrat în dosar, pentru 6 persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here