Pompierii militari au acționat în județul Mehedinţi la 11 intervenţii, în intervalul 4 – 5 iulie 2017

0

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au acţionat, în intervalul 04 – 05 iulie 2017, la 11 intervenţii, din care: nouă urgenţe medicale şi două situaţii de urgenţă.

Marţi, 04.07.2017,  la ora 22:35, Garda de Intervenție nr. II Baia de Aramă din cadrul Detașamentului de Pompieri Orșova a intervenit cu cinci pompieri militari şi o autospecială de lucru cu apă și spumă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată, în comuna Ponoarele. Pompierii au limitat şi stins incendiul, care a cuprins circa un hectar de vegetație uscată și lăstăriș. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de crearea din culpă a condițiilor pentru a genera incendiul.

Miercuri, 05.07.2017, la ora 01:30, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și 13 pompieri militari, la un accident rutier microbuz răsturnat în afara părții carosabile, anunțat cu victime încarcerate,  produs pe DN67,  pe raza localității Ciovârnășani, comuna Șișești. La sosirea forțelor de intervenție, cele patru persoane implicate în accident – doi bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 26 şi 45 de ani, erau in afara autovehiculului, conștiente, prezentând traumatisme ușoare. După evaluarea și acordarea primului ajutor medical, trei dintre victime au fost transportate pentru investigaţii suplimentare la U.P.U. din Drobeta Turnu Severin, una de către echipajul S.M.U.R.D. și alte două de către echipajele S.A.J.. Cea de a patra victimă a refuzat transportul la spital. Pompierii au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor, la locul evenimentului, prin deconectarea bornelor autovehiculului.

Serviciul S.M.U.R.D. din cadrul I.S.U. „Drobeta” al Judeţului Mehedinţi a intervenit la nouă urgenţe medicale.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here