Un puști de 13 ani a fost depistat cu articole pirotehnice la Stadionul Municipal Târgu Jiu

0
imagine - ARHIVĂ

Pe timpul executării misiunii de asigurare a măsurilor de ordine publică la un meci de fotbal disputat pe Stadionul Municipal Târgu Jiu, jandarmii au depistat la una din porţile de acces în arena sportivă, un băiat în vârstă de 13 ani, domiciliat în municipiul Târgu Jiu, care a încercat să introducă în tribuna destinată suporterilor, diverse articole pirotehnice.

În urma depistării, au fost identificate în rucsacul acestuia un număr de 121 articole pirotehnice care au fost ridicate în vederea continuării verificărilor. Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul comiterii de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, faptă prevăzută de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Jandarmeria Gorj face apel către spectatorii şi suporterii echipelor de fotbal care desfăşoară meciurile pe Stadionul Municipal Târgu Jiu, să nu încerce introducerea în arena sportivă a articolelor pirotehnice, substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, întrucât pot pune în pericol siguranța celorlalţi participanți.

Stadionul Municipal Târgu Jiu dispune de un sistem performant de supraveghere audio şi video, care permite identificarea persoanelor care comit fapte antisociale în incinta arenei sportive.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here