Mehedinți: Două accidente rutiere grave produse în Drobeta Turnu Severin și Gura Văii – patru persoane au ajuns la spital

0

Luni, 15 aprilie 2019, orele 03.30, pe DN 6, în afara localității Gura Văii, judeţul Mehedinţi, un bărbat de 21 ani din oraşul Topoloveni, judeţul Argeș, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță de siguranță  în mers față de un alt autoturism ce se afla oprit în fața sa, în coloană, la semafor și a intrat în coliziune frontală cu acesta.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a trei pasageri ce au fost transportaţi la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin pentru efectuarea de investigații medicale.

În aceeași zi, la ora 10.48, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, în jurul orei 10.45, în Drobeta Turnu Severin, pe strada Crișan, s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.

La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, stabilind că, în data de 15 aprilie 2019, ora 10.45, un bărbat de 33 ani a condus un autoturism pe strada Crișan din Drobeta Turnu Severin şi a acroșat cu partea stângă a autoturismului o femeie de 68 ani care traversa strada prin loc nepermis.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a acesteia, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În ambele cazuri, oamenii legii au întocmit dosare penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 196 din Codul Penal.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here