Femeie dispărută din comuna Stoilești, găsită de polițiștii vâlceni

0

Polițiștii din cadrul Postului de poliție Stoilești, Secției 2 Poliție Rurală Milcoiu și Serviciului de Investigații Criminale au efectuat verificări pentru depistarea unei femei din comuna Stoilești, această fiind găsită într-o pădure din apropiere.

În cursul dimineții de 6 iulie 2017, polițiștii din cadrul Postului de Politie Stoilești au fost sesizați cu privire la dispariția de la domiciliu a unei femei de 69 de ani din comuna Stoilești.

Din verificări a rezultat că femeia a plecat singură de la domiciliu, în data de 5 iulie 2017 și că locuiește cu fiica ei, aceasta anunțând de altfel dispariția. Astfel, fiica dispărutei a constatat că mama sa lipsește de acasă în jurul orei 18.00 și a căutat-o pe aceasta în apropierea gospodăriei, dar fără niciun rezultat.

S-a solicitat sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, iar la data de 6 iulie 2017, în cursul după-amiezii, în urma căutărilor întreprinse cu efective mărite, femeia a fost depistată de către polițiști la o distanta de aproximativ 1,5 km de locuinţa sa pe un teren accidentat cu vegetaţie forestiera.

La fața locului a fost solicitat un echipaj medical iar in urma investigaţiilor medicale preliminare, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, întrucât prezenta zgârieturi la nivelul membrelor.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here