Trupa de actori păpușari a Teatrului Anton Pann participă la Festivalul Internațional de Teatru pentru copii “Cărăbuș”- Brăila 2017

0

La Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea se lucrează, se lucrează intens la noile producții care vor deschide stagiunea din toamnă. Mai este un pic, cam o lună până când teatrele își vor deschide din nou porțile pentru a întâmpina spectatorii cu spectacole în premieră și nu numai. Și Teatrul Anton Pann în acest sens pregătește șase premiere.

Copiii vor fi cei mai încântați, îi așteaptă noi spectacole precum “Rățușca cea urâtă”, “Ursul păcălit de vulpe” și  Magazinul fermecat”, toate trei realizate de maestrul Valentin Ligi. Publicul adult va fi surprins să găsească în repertoriul de anul acesta pe lângă spectacolele din alți ani și spectacole noi. Vorbim aici de “Toate lucrurile minunate” de de Duncan Macmillan, un spectacol de Adrian Roman şi Tavi Costin, care s-a bucurat de mare succes și care s-a jucat în avanpremieră la închiderea stagiunii 2016-2017. Actorul Florin Beciu vine cu o propunere interesantă pentru această toamnă, “Visele lui Hamlet” după un text scris de Nina Masur, dramaturg germano-ucrainian.

Aducem în atenția dumneavoastră și cea de a șasea premieră. Regizorul Botos Balint revine la Râmnicu Vâlcea pentru a monta  “Constelații” o piesă după un text din dramaturgia contemporană britanică, autor Nik Payne, un spectacol care se va juca în premieră națională. Cu siguranță, despre toate aceste spectacole vom vorbi la momentul potrivit.

Acum dorim să aducem în atenția dumneavoastră participarea Trupei de actori păpușari a Teatrului Anton Pann la cea de a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru copii – Cărăbuș, eveniment care va avea loc, în perioada 11-15 august 2017, la Brăila. Printre cele 20 de spectacole propuse ale unor cunoscute trupe din țară și străinătate precum, București, Ploiești, Galați, Iași, Botoșani, Cahul, Teatrul Național Găgăuz și altele, se numără și spectacolul Teatrului Anton Pann. Este vorba de “Căsuța Prietenilor” un spectacol de Valentin Ligi. El va avea două reprezentații, prima, în ziua de sâmbătă 12 august, de la ora 18.00, iar cea de a doua reprezentație, duminică 13 august de la ora 11.30.

Viorica Stamate, Mioara Dospina, Felicia Ștefan, Marinela Tătaru și Cristian Bulagea, actorii păpușari din acest spectacol vor face tot posibilul ca povestea spusă de ei, în care se vorbește despre prietenie, să capteze atenția, să aducă aceea bucurie și ropote de aplauze din partea celor mici și nu numai. Le dorim mult success și-i așteptăm cu drag acasă pentru definitivarea celor trei spectacole in premieră pe scena Teatrului Anton Pann.

Daniela Ștefănescu,
PR Teatrul Anton Pann

 

 

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here