Hoți prinși la câteva ore după ce au dat lovitura în comuna Bărbătești

0

Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică din Râmnicu Vâlcea au reușit identificarea unor persoane care au săvârșit un furt, comis doar cu câteva ore înainte, în comuna Bărbătești. 

Marți, 23 ianuarie 2018, în jurul orei 01.00, polițiștii au depistat, în timpul serviciului de patrulare, în fața unei pensiuni din  municipiu, doi tineri de 18 și 25 de ani, cu un comportament suspect. În urma controlului efectuat, s-a stabilit că aveau asupra lor mai multe documente ale unei firme cu sediul în comuna Bărbătești și 4.200 de lei, bani pe care nu au putut să-i justifice.

Fiind efectuate verificări, a reieșit că, doar cu câteva ore înainte, persoane necunoscute au pătruns în sediul unei societăți comerciale, aflată în comuna Bărbătești și au sustras suma menționată.

Persoanele identificate de polițiști, sunt de fapt cele bănuite de comiterea furtului și au fost preluate de polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Pietrari, în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here