Haideți să o ajutăm pe Roxana să meargă din nou

0
Roxana este o tânără de 27 de ani din Sibiu, absolventă a două facultăți, de Jurnalistică și Drept. În 2013 însă, un accident grav i-a schimbat radical viața:
Roxana a suferit nenumărate traumatisme la coloana vertebrală, coaste, stern, plămâni și stomac, în urma cărora a rămas paralizată de la brâu în jos. A trecut deja prin 9 intervenții chirurgicale în România, însă în momentul de față  Roxana are deficit motor și crize clonoide la nivelul picioarelordeficit motor și atrofie musculară la nivelul mâinii stângi.
Diagnosticul dat este:

  • Atrofie marcată a cordonului medular (T5-T6), cu edem extins și siringomielie supraiacentă;
  • Siringomielii extinse medulare cervico-dorsale;
  • Edem difuz (mielopatie);
  • Colecție în țesuturile moi de degajare a T8-T9;
  • Hidromielie cervicală;
  • Siringomielie extinsă cervico-toracală.

Roxana este însă o luptătoare și face zilnic recuperare fizică. Anul acesta, a aflat de o clinică din Thailanda, unde se tratează cazuri complexe din lumea sportului mondial. A fost acceptată pentru o operație și un tratament inovator cu foarte mari șanse de reușită.
Acesta presupune implantarea în coloana vertebrală a unui cip electronic pentru stimularea epidurală, în combinație cu implanturi cu celule stem și terapii tradiționale suplimentare, pe o durata de 40 de zile.
După aplicarea acestuia, Roxana are mari șanse să meargă. Pentru toate acestea are nevoie de 100.000 de euro.

Toți se mobilizează pentru Roxana

      Pentru a o ajuta pe Roxana să se poată deplasa în scaunul cu rotile, părinții tinerei au vândut apartamentul din Sibiu și au cumpărat o căsuță în afara orașului.
De asemenea, prietenii de la un salon de coafură renumit din Sibiu îi donează Roxanei încasările obținute în data de 19 a fiecărei luni (începând cu luna mai).Haideți să o ajutăm și noi pe Roxana să meargă din nou!

Pentru donații, următoarele conturi sunt deschise:

Lei: RO67BRDE330SV71101883300
Euro: RO56BRDE330SV79576023300
USD: RO94BRDE330SV97093463300

Orice sumă este binevenită!

Este un ajutor crucial pentru o tânără a cărei viață a fost limitată drastic, iar posibilitățile de vindecare în România sunt reduse.

“Cu ajutorul părinților, a lui Dumnezeu și al dumneavoastră, într-o zi voi putea să merg din nou”spune Roxana pe contul ei de socializare.
Nu uitați: “Pic cu pic se face strop, strop cu strop se face marea!” 

Mai multe informații despre cazul Roxanei, găsiți la următoarele adrese:

https://www.facebook.com/roxy.lupuletu

http://sibiu100.ro/uncategorized/99562-99562/

https://www.oradesibiu.ro/2017/05/11/foto-drama-unei-tinere-din-sibiu-are-nevoie-de-100-000-de-euro-ca-sa-poata-sa-mearga-din-nou/?

utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=ora%20de%20sibiu

http://www.stirilekanald.ro/medicii-nu-i-au-mai-dat-nicio-sansa-insa-ea-lupta-din-rasputeri-ca-sa-mearga-din-nou-o-tanara-de-27-de-ani-din-sibiu-traieste-un-cosmar-17059780

http://stirileprotv.ro/stiri/social/paralizata-in-urma-unui-accident-o-tanara-din-sibiu-are-nevoie-disperata-de-ajutor-pentru-o-operatie-care-i-ar-reda-mersul.html

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here