Noul Arteon. Atinge toate simţurile! – Vino la Showroomul Nurvil Volkswagen din Râmnicu Vâlcea!

0

Noul Arteon a fost conceput cu un singur scop: să te fascineze. Fascinaţia  vine atât din forma noului model cât şi din tehnologia care îţi va face ca fiecare drum să fie mai sigur, mai confortabil şi mai eficient.

Noul Arteon este conceput pentru a încânta clienții cu combinația sa de design estetic, carismă sportivă, o flexibilitate excelentă și un spațiu generos. Alte aspecte care pot fi considerate puncte forte în orice clasă de vehicule includ un spațiu excelent pentru picioare în partea din spate și un spațiu pentru bagaje de 563 până la 1.557 litri.

Pe partea pur tehnică, noul model Volkswagen se remarcă prin tracțiune față și tracțiune integrală, plus display-uri digitalizate și controale. Alte caracteristici includ un Display Activ de Informare (instrumente digitalizate complet și programabile), un display head-up și noul sistem multimedia Discover Pro cu un ecran de sticlă de 9,2 inch și control prin gesturi.

Sistemele inovatoare de asistență a șoferului și conveniență Arteon se potrivesc perfect cu conceptul general. Trei dintre noile sale tehnologii ilustrează acest lucru. Cea mai nouă generație de Adaptive Cruise Control (ACC) (Control adaptat al vitezei de croazieră), ia în considerare acum limitele de viteză și informațiile privind rutele și reglează automat viteza de conducere în mod corespunzător. Datorită datelor rutiere și ale sistemului noile lumini dinamice la viraje cu controlul predictiv al fasciculului anticipează atunci când se apropie o curbă și o luminează înainte ca șoferul să ajungă în curbă. Cea de a doua generație de Emergency Assist (Asistență de urgență) oferă mai multă siguranță: în cazul în care conducătorul auto devine incapabil din motive de sănătate, sistemul nu numai că încetinește mașina în limitele de sistem, dar acum, o și dirijează către banda de mică viteză, în funcție de trafic.

Împreună cu versiunea de bază de înaltă calitate, gran turismo este disponibil în două linii de echipare exclusive: “Elegance” și “R-Line”. Configurația standard a Arteon Elegance este axată foarte mult pe un aspect rafinat. Între timp, Arteon R-Line pune chiar mai mult sportivitatea în centrul configurației vehiculului – așa cum este tipic pentru toate modelele Volkswagen R-Line. Pe baza diferitelor orientări ale acestor două linii de echipare, modelul de caroserie în două volume poate fi personalizat pe scară largă. Gama de dotări opționale include caracteristici cum ar fi o trapă panoramică cu inclinare/glisantă, aer condiționat automat cu reglare pe 3 zone (Air Care Climatronic, inclusiv senzor de calitate a aerului și filtru de alergeni), scaune față cu masaj, volan multifuncțional încălzit și două tonuri de piele nappa pentru interior.

Preț Arteon: de la 36.296 (inclusiv TVA) pentru motorizare 2.0 TDI/ 150 CP/110 KW  DSG7 (linia de echipare Elegance).

Descoperă acum Noul Arteon la Nurvil Volkswagen!
Vă aşteptăm!

We make the future real.


Partenerul tău Volkswagen:
Nurvil
Râmnicu Vâlcea, Str. Râureni nr.38, www.nurvil.ro

email: vanzari-vw@nurvil.ro, telefon: +40 250 703 630

Târgu Jiu, Str. Tismana nr.100, www.nurvil.ro
email: vanzari-vw@nurvil.ro, telefon: +40 372 521 800

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here