Endurance, un album de jazz marca SORIN ZLAT TRIO

0

Sorin Zlat a câştigat numeroase premii de jazz începând din primul an ca student în cadrul Masteratului De Muzică, Premiul Muzicianul Anului în cadrul Galei de Jazz, Premiile Jazzului Românesc, Bucureşti, România (2015). Un eveniment demn de menţionat este faptul că, în 2015, Sorin a fost selectat pentru al doilea an consecutiv să participe în competiţia de renume mondial din Montreux, Elveţia, o recunoaştere extraordinară a talentului şi rafinamentului sau. Deasemenea, a fost ales că unul din cei cinci finalişti din toată lumea care au participat în cadrul Competiţiei Internaţionale de Jazz – Pian, concurs pe care l-a câştigat fiind singurul european din istoria de treizeci de ani a Festivalului din Jacksonville, Florida, Statele Unite ale Americii.

Albumul „Endurance” este o atestare a progresului artistic şi a capabilităţilor creative ale lui Sorin. Tema albumului este centrată pe puterea dragostei şi a familiei. Ideea albumului a luat naştere cu compoziţia piesei „Roxane”, dedicată surorii lui, care în 2011 a fost diagnosticată cu cancer.

Pe lângă compoziţiile sale proprii, Sorin a inclus în acest album şi standarde cunoscute de jazz că „A Moment’s Notice” de John Coltrane, „Stella by Starlight” de Victor Young şi „You Must Believe în Spring” de Michelle Legrand, cărora le-a conferit să reflecte noi perspective de expresie muzicală şi incontestabilă să virtuozitate.

Listă piese:
1. Little Maximus
2. Roxane
3. Moment’s Notice
4. My days of melancholy
5. Stella by Starlight
6. Michaela
7. Endurance
8. On Time
9. Song for my lion
10. You must believe în spring
11. Caravan

Comandă AICI

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here