Sony Xperia XZ2 este disponibil pentru precomandă la Vodafone

0

Xperia XZ2 integrează o cameră inovatoare capabilă să înregistreze videoclipuri la o rezoluție 4K HDR

Precomenzile pot fi înregistrate până pe 5 aprilie, iar primii clienți vor primi gratuit o pereche de căști wireless Sony cu funcție de anulare a zgomotului

Sony Xperia XZ2, cel mai nou terminal al producătorului japonez, este disponibil pentru precomandă pentru clienții Vodafone România până pe 5 aprilie 2018. Primii clienți care vor înregistra o precomandă vor primi gratuit o pereche de căști wireless Sony cu funcție de anulare a zgomotului.

Noul Sony Xperia XZ2, lansat oficial la Mobile World Congress din Barcelona, oferă tehnologie de ultimă generație și un design elegant cu materiale premium, precum metal și Corning Gorilla Glass 5. Noul smartphone are 6GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare și este rezistent la apă și la praf, fiind certificat IP68.

Dispozitivul dispune de o cameră de 19MP cu Motion Eye™ capabilă să înregistreze videoclipuri 4K HDR și super slow motion Full HD cu o viteză de 960FPS. Tehnologia Motion Eye™ oferă funcții inteligente de control precum capturare anticipată, detector de mișcare și de zâmbete, fotografiere în rafală cu focalizare automată și focalizare predictivă. Cel mai nou smartphone Sony are un ecran HDR Full HD+ de 5,7” și difuzoare stereo pentru experiențe de divertisment complete.

Clienții Vodafone România pot înregistra o precomandă pentru Sony Xperia XZ2 în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinele partenerilor și pe www.vodafone.ro. Smartphone-ul poate fi achiziționat la un preț de la 298 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 49.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 49 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 31 decembrie 2017, Vodafone Group avea 529,1 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19,3 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here