16 percheziții pe raza judeţului Vâlcea şi Bucureşti

0
Imagine ARHIVĂ

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni prevăzute de legea apelor, legea protecţiei mediului şi legea pentru prevenirea şi sancţionarea unor fapte privind degradarea mediului.

În cursul zilei de astăzi, 21 septembrie 2017, pe baza  autorizaţiilor emise de către instanță, se efectuează  în colaborare cu lucrători de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, 16 percheziții pe raza judeţului Vâlcea şi Bucureşti, din care trei la sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here