Centrul Comercial Auchan Craioviţa: Declarăm sâmbăta ziua oficială a bucuriei împreună!

0

În perioada 16 septembrie – 16 decembrie Centrul Comercial Auchan Craioviţa declară oficial sâmbăta ziua bucuriei împreună. Centrul comercial este generatorul de bucurie al comunităţilor pe care le deserveşte, oferind experienţe memorabile alături de cei dragi. Centrul comercial este locul de întâlnire cu cei dragi şi o ocazie foarte bună de a împărtăşi bucuriile, pasiunile și plăcerile. Acesta dă valoare timpului petrecut împreună!

Centrul comercial Auchan Craioviţa are drept scop animarea comunităţilor în  care activează și menirea de a fi centru comercial sociabil. Centrul este parte integrantă din viaţa oamenilor, este inima comunităţilor din care face parte. Centrul este locul unde oamenii se pot desfășura, locul care îi ajută să se exprime și să creeze legături cu cei din jurul lor.

Sâmbăta bucuriei împreună este o campanie care susţine acest demers de a oferi momentele surprinzătoare dăruite oamenilor ce îşi doresc să zâmbească mai mult, să-şi transforme rutina în plăcere, sunt curioşi şi sunt dornici să experimenteze lucruri noi. Clienţii au ocazia să intre în comunitatea #bucurieiîmpreună, săptămână de săptămână, alegând să petreacă împreună cu cei dragi timp de calitate. Spaţiul fizic din centrul comercial sociabil se transformă într-un spaţiu al distracţiei şi al conectării cu ceilalţi din comunitate.

În zilele de 16, 23 şi 30 septembrie, 7, 14, 21 și 28 octombrie între orele 11:00 – 13:00, copiii şi adulţii sunt invitaţi să se joace şi să se distreze împreună, să înveţe împreună să joace teatru, să dezlege împreună mistere și enigme distractive, să danseze sau chiar să se întreacă în campionatul de joacă al familiilor. Vizitatorii vor avea parte și de momente muzicale inedite.

Între orele 15:00 – 19:00 echipa Happy Team* îi va recompensa pe clienţi cu cadouri creative și surprize plăcute și calde, precum momentul aromelor de cafea sau ceai.

Centrul comercial le pune la dispoziţie un spaţiu dedicat distracţiei în familie, cu un decor special, jocurile, atmosfera, dar mai ales, buna dispoziţie şi cheful de joacă, într-o doză extinsă pentru întreaga familie.

Peste 2.200 de premii își așteaptă câștigătorii, care vor beneficia de 100 ore de bucurii împărtășite cu cei dragi și de fericire oferite de Happy Team.

Nu există comoară mai preţioasă decât timpul petrecut împreună cu cei dragi!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here